Workshop aanbod:

Workshop Stippen op Porselein

Wat houdt de workshop porselein stippen precies in?

In deze 2 en half uur durende workshop leg ik je de basisprincipes en tools uit van de techniek Stippen en Stipstijlen.

Je leert hoe je mooie stippen met porseleinverf kan zetten en hoe je met het zetten van mooie ronde stippen van porseleinverf en het gebruik van sjablonen, een simpel wit porselein schaaltje, bordje of ander serviesgoed omtovert tot een hippe kleurrijke creatie.

Het ziet er moeilijker uit dan het is! Maar het is een simpele techniek die gelukkig iedereen kan leren. Voordat je het weet staat er een mooie kleurrijke stippencreatie van je op tafel!

Na afloop van de workshop mag je uiteraard het opgepimpte kunstwerk meenemen. Hoe leuk is het om dit vrolijke serviesgoed thuis te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld koekjes, bonbons of om als mooi pronkstuk te bewaren in je servieskast of op een ander mooi plekje in je huis. Uiteraard is zo’n vrolijk schaaltje of bordje ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven aan iemand. Wie wordt nou niet blij van een hip opgepimpt schaaltje of bordje!

Voordat je deze creatie thuis kan gebruiken, moet je het wel nog even afbakken thuis. Het voorschrift krijg je uiteraard mee na afloop van de workshop tezamen met je mooie kunstwerk!

De workshop duurt ongeveer 2.5 uur.

Inbegrepen:

  • Gebruik van porseleinverf
  • Gebruik van allerlei stipmaterialen zoals sjablonen, stokjes, stickers, wattenstaafjes, doekjes, verfpaletjes
  • Keuze uit divers porselein serviesgoed of bij een thema workshop de materialen.
  • Afbakinstructie
  • Lekkere diverse zoete hapjes en 1 consumptie ( Koffie/Thee)

Waar:

Datum & Locatie: 

  • Paasworkshop Vrijdagavond 22-03-2023 van 19.30u – 22.00u in Zalencentrum Onder de toren, Sint Maartenstraat 34, 6661 DA Elst
  • Moederdag / Ouder & Kind workshop. Zaterdagochtend 11-05-2024 van 10.00u – 12.00u in wijkcentrum De kruisakkers, Kruisakkers 5 in Elst gld. * Prijs € 45,- per koppel.
  • Reguliere workshop Zaterdagochtend 08-06-2024 van 10.00u -12.30u in Wijkcentrum de kruisakkers, Kruisakkers 5 in Elst gld.

————————————————————————————-

_blur

Workshop Stippen vanaf

29,95

per persoon

Kinderfeestje?
Bedrijfsuitje?
Vrijgezellenfeest?
Lady’s night?

Of andere feesten en partijen?
Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier hiernaast.