Lees meer over Crea by Alinta en het ontstaan van de webshop

Zelf maak ik graag mensen blij met een cadeau waar aandacht aan besteed is, passend bij elke gelegenheid. Zoek jij ook iets speciaals of heb je zin om zelf ook creatief aan de slag te gaan? Ik help je graag!

Over Alinta

Ik ben Alinta, 35 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen.

Het is ongeveer 15 jaar geleden ooit eens begonnen met het maken van sieraden daarna heb ik vele creatieve hobby’s gehad. Maar in 2018 ben ik besmet geraakt met het stippen op porselein. In mijn omgeving kreeg ik veel leuke reacties op mijn gestipte kunstwerkjes dat de vraag naar uitleg over het stippen groeide. Daarom besloot ik in 2019 om te gaan starten met het geven van creatieve workshops en kinderfeestjes.

Begin 2020 kwam de coronapandemie om de hoek zetten en raakte ik in verwachting van mijn tweede kind. Dat was voor mij de reden om deels het roer om te gooien en de webshop te beginnen met persoonlijke cadeautjes.

Ik ben altijd al creatief geweest. Daarom is de webshop inmiddels ook flink gevuld met de leukste ( zelfgemaakte ) producten en creatieve workshops. Naast dat ik de webshop run werk ik ook nog parttime als klantenservice medewerkster.

Ik word blij van creatief bezig zijn en nieuwe producten ontwerpen, mensen blij maken met mijn zelfgemaakte producten dat geeft mij veel positieve energie.

De meeste producten worden door mij zelf gemaakt / bedrukt en dat kost de nodige tijd. Vandaar dat de levertijd zo’n 3 – 5 werkdagen is.

Liefs van Crea by Alinta

Contact

Heb je nog vragen of heb je iets snel nodig? Neem dan contact op. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik maak en af en toe een kijkje in mijn leven? Volg mij dan via Facebook en Instagram.